Engram – Utazás egy nagyszerű módja, hogy Töltsön

Kaland Alaszkában egy Diesel Pusher

A végső minőségi építés, luxe kényelmi és tágas nappali on-the-go – azaz osztályú lakóautó az Ön számára. Az egyedülálló szintű adatvédelem és a kényelem, valamint a bőséges tárolási kapacitás, A osztályú edző akkor valóban az otthonától távol is otthon a nyílt úton. Featuring a legjobb vezetési biztonsági technológiák, ezek a luxus otthon-on-kerekek a hozzáadott megbízhatóságát erős dízelmotor. Nem csoda, az amerikaiak milliói vágy egy jól öltözött up diesel toló. Nem bosszankodik, ha nem engedheti meg magának egy új egységet most; egyszerűen választhatja a használt osztályú dízel motor home teljesítette az utazási törekvéseit. Legyen ez a parton vagy a hegyekben, egy jól karbantartott használt kocsi is kényelmesen eljuthat a rendeltetési hely lehet álmodni. Nem tudja eldönteni, a hely a leánykori osztályú kaland? Miért nem megy a látványos Alaszka és ünnepeljük a felfedező benned? A hatalmas, felderítetlen “Last Frontier ‘lesz egy élvezet az összes érzékeit. Itt van öt dolog, amit meg kell csinálni, ha az RV-nek, hogy Alaszka:

Fedezze fel a legszebb Drive Amerika mentén Seward autópálya déli Anchorage

A hosszú út mentén kanyargó, havas folt utak a tó Turnagain Arm az egyik oldalon, és a hegyek, a másik tarkított apró vízesésekkel végül földet meg egy drámaian szép jeges régióban. Tartsd nyitva a szemed belugára és kopasz sas az úton.

Tapasztalat természet a legvadabb At Homer és Kenai fjordok Nemzeti Parkok

Sarah_Ackerman – 2010

Legyen az egyik a RV parkok Seward. Emellett Önt egy döbbenetes kilátás a hegyek és vizek, a park kínál egyszerű hozzáférést éttermek és üzletek. Ha várjuk, hogy néhány vízi kaland, az a hely, kapsz hozzáférést a halászati ​​oklevelek és csónak túrák, amelyek eltérnek Seward naponta.

Íme, a világ a Top

Meghajtó fel a bázis-tábor Mt. McKinley, és hogy egy helikopter út van, hogy elkapjon egy madártávlatból a havas Alaszka. Igénybe egyik többszörös repülő szolgáltatást, amely segítségével körbe az egész régióban. 500 $ egy személy, hangzik egy kicsit túlzó, de hisz nekünk, akkor feltétlenül minden pénzt megér.

Horgászni menni

Készülj az Ön horog, vonal és lefolyó, mint talál méretezhető faj – lazac, laposhal, sügér – majdnem minden víztest az egész államban. Ha az adott érdek fogása salmons, fej ez a csodálatos terület a későbbi részében a nyár.

Kereszt a sarkkör

Írja be az elit klub e tisztelt tengerészek és a kalandorok, akik átlépték a sarkkör. Bár vannak járatai elviszi a sarkkör akár Prudhoe Bay, hogy maga egy RV-er kell egy másik útvonalon Vegyünk egy akciódús lakóautó út mentén alaszkai 11 (Dalton Highway), hogy a sarkkör. Ne felejtsük el, hogy kérje a tanúsítvány, amely azt mondja, amit keresztbe, hogy a képzeletbeli szaggatott vonal a térképen.

Ride a használt osztályú dízel motor otthon, hogy elérje az utolsó határ az Egyesült Államokban. Élvezze a meleg otthon és a luxus ötcsillagos szálloda, míg áztatás a nyugalom és a szépség az érintetlen természet.

Alex Smith lelkes utazó és enthused lakóautó tulajdonos maga kiterjedt valós idejű tapasztalat vételi, eladási, vezetés és élő lakóautó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Scroll To Top