Engram – Utazás egy nagyszerű módja, hogy Töltsön

10 ok, Túrázás és kemping kellene Ön újévi fogadalma!

Minden új év, halljuk az emberek azt mondják millió különböző felbontások thatwill Életük változtatni a jobb. Néhány klasszikus, közhely felbontások tudjunk, menteni több pénzt, többet utaznak, vagy akár megtalálni a szerelmet. Azt hiszem, ha vállalják, hogy leszálláskor a kanapéra, és a szabadban, akkor teljesíti az összes állásfoglalások és így tovább! Gondolj a tiszta hegyi levegő, a festői kilátást, és a hegyi ember / nő képességek tanulhat többet költ éjszaka a csillagok! Íme 10 ok, túrázás és kempingezés kellene Ön újévi fogadalma.

1. Nincs szükség Konditerembérlet

Mindenki sorvadásos a nehezen megkeresett pénzt egy tornaterem tagság, hogy azok ne használja a két hónap, hogy a változás thatwill terhelést. Míg visel 20 lb csomagot egy fárasztó túra, akkor éget csak annyi kalóriát úgy, mint az edzőteremben, ha az erőfeszítés. Szintén csatlakozik Nature edzőtermét, kapsz, hogy elkerüljék a szelfi figyelembe tükör meatheads és Kardashian wannabes. És a legjobb az egészben az, thatyour tagság ingyenes, és így több kifizetődő.

2. Get Better Sleep

Alvás a csillagok alatt a hangok a vad, én pihenni, és állítsa vissza a lelkét. Hagyja maga mögött a stresszt a 9-5 feladat, és a hangos, zsúfolt városi lakás, egy éjszakát a vadonban. Garantálom után egy éjszakai alvás a csillagok alatt, akkor felébredni felfrissül, megújult az élet értelmét. Néhány legjobb, teljes éjszakai alvás alanya volt a földön, hálózsákban.

Ruurmo – 2006

3. Egyél Egészségesebb

Nehéz enni gyorsétterem Ha egy három napos hátizsákkal út. Ha ellenállni a késztetésnek, akkor nem is vágyom többé. Egy kis találékonyság, akkor lehet fogni a friss halat, összegyűjti a zöldek és a diót, miközben a nyomvonalat. Nem lehetetlen, de nehéz enni egészségtelen egy táborozás, kivéve, ha csomag sok whisky és s’mores mint én.

 

4. Új kihívás

Minden évben azt hallom az emberek beszélnek a vödör lista elemeit akarják, hogy ellenőrizze le a jegyzék. Ez az az év, hogy egy listát a kihívásokat, és legyőzni őket. Túrázhatnak 12.000 láb csúcs, kirándulás a híres út, vagy csak aludni egy éjszakát egy sátorban a csillagok alatt. Bármi legyen is a képzettségi szint, győződjön meg róla, kihívást magát, hogy meghódítsa az új kalandok thisyear. Hogy néhány ésszerű gyalogos célok tudod elérni ebben az évben, majd nyomja magát egy kicsit tovább minden új kaland!

5. Pénzt takarít

Vásárlás kemping és a túrázás felszerelés költséges lehet az első, de ha egyszer már mindent, amire szüksége van, akkor megment egy hajórakomány pénzt. Lehetetlen, hogy pénzt költeni, ha ki élvezi a nyomvonalat, egy több napos kirándulás. Keresse használt felszerelés a garázs eladási, vagy hitelt fogaskerék a barátok, hogy a beruházás alacsony. Tudod is megpróbál telekocsi ismerőseivel a következő kaland, hogy pénzt takarít meg a gáz. Egy éjszaka ivott sört a tábortűz körül, a jég mintegy 100 dollárral kevesebb, mint egy szombat este a bárban.

6. Töltsön több időt a családdal és barátokkal

Évente egyszer karácsonykor, látom a legtöbb család és a barátok. Minden évben azt hallom, hogy mennyi a család és a barátok szeretnél társalogni vagy meglátogatnak több keresztben. Azt mondják, csak hajrá! Tervezi, egy utat, és kérni őket, ki a nyomvonalat! Akkor is megmutatja nekik az új készségek, amit tanult. Nem tud a gyerekek körül az asztalnál a családi vacsora, vagy kérni őket, hogy a telefon le két másodperc alatt? A megoldás az, hogy a szabadban a tábortűz körül nincs térerő! Lehet, hogy utállak először, de fognak szeretni után sült mályvacukrot és forró csokoládé.

Regal+Lager – 2015

7. Utazási Több

Minden új év, az emberek beszélnek utaznak pazar helyeken, mint Kalifornia, New York, Európa, stb Mi lenne, ha kihasználják az összes túrák és kemping a saját kertjében először. Szállj le a kanapéra, és kap a szabadban több! Talán ez az év, hogy menjen Európába, de ha nem, nézze meg a híres túrák, mint a John Muir Trail, Pacific Crest Trail vagy Appalache-Trail.

8. Detox! Dohányzásról és ivás (vagy talán csak kevesebbet iszom)

Ha élvezik a dohányzás vagy az alkoholfogyasztás, és ez nem akadályozza a mindennapi életben, akkor minden eszközzel, amit tesz boldoggá. De ha készen áll, hogy kilép, akkor ez az év gyalogos és kemping lesz a vége, hogy a rossz szokás. Ha hagyja, hogy dohányzik az autóban, és emeld fel egy pár mérföldre, hogy tábort, akkor csak meg kell csinálni nélkülük. Túrázás és kemping is így pihentető Hogy lehet elvenni, hogy szükség van a nikotin vagy az alkohol. Lélegzet friss hegyi levegő és inni tiszta Ezen Mountain Water.

9. Tanulj egy új szakmát

Akár egy szakértő hegymászó vagy új kemping együtt, akkor soha nem hagyja abba a tanulást. Keressen egy készség megtalálni feltenni nehéz vagy egy készség nem olyan jártasak, és megtalálják a módját, hogy jobb. Ha csak most kezdik el, akkor a világ a lábaid előtt hever! Válassz egy gyalogos vagy kemping kaland, és kint. Elképesztő, hogy úgy fogja érezni, summiting az első hegyi, hogy az első tüzet, vagy csak kemping először.

10. Keresse meg Szerelem!

Ez az év úgy, hogy más jelentős! Túraútvonalak és a tábortüzek tökéletes hely, hogy megfeleljenek az új emberek a számi érdekeit. Az emberek, akik szeretnek a szabadban általában nagyobb pozitív, optimista, és alakúak. És ha nem találja meg az igaz szerelem, legalábbis akkor beleszeret a szabadban! Win.Win.

Sok sikert a újévi fogadalmat, és remélem, jó szórakozást Túrázás és kemping thisyear.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Scroll To Top